EK 2024 | Pedri accepteert excuses Kroos na vroegtijdig eindigen EK

Sportnieuws
zondag, 07 juli 2024 om 16:45
copyright proshots 25683619
Pedri heeft voor het eerst gereageerd op zijn blessure. De Spaanse middenvelder zal het vervolg van dit EK missen na een overtreding van Toni Kroos in de kwartfinale. In de halve finale nemen de Spanjaarden het dinsdag op tegen Frankrijk.
Kroos ging vroeg in de wedstrijd hard door op Pedri. Enkele minuten later moest de speler van Barcelona het veld verlaten. Na afloop bleek Pedri een vervelende knieblessure te hebben opgelopen. Kroos bood eerder zijn excuses aan en nu heeft ook Pedri zelf gereageerd op het moment.
'Bedankt Toni voor je bericht. Dit is voetbal en deze dingen gebeuren. Je carrière en je records blijven voor altijd,' klonken de vriendelijke woorden op Instagram. 'Ik kwam naar Duitsland voor het EK en ik blijf hier, tot het einde. Want de droom, laat daar geen twijfel over bestaan, gaat door. Deze week is het mijn beurt om aan te moedigen en bij te dragen aan deze geweldige familie. Jullie steun is ongelooflijk geweest. Het moeilijkste moment is voorbij, de weg terug is begonnen. Vamos Spanje!'

Pedri ongeveer een maand geblesseerd

De Spaanse voetbalbond kwam zaterdag met een verklaring over de kwetsuur van Pedri, waarin duidelijkheid wordt gegeven over de ernst van de blessure. Het gaat om een knieblessure van de tweede graad, wat volgens de Spaanse media betekent dat hij ongeveer een maand niet inzetbaar zal zijn.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties