'Duitse club wil Ajax bevrijden van Mislintat-miskoop'

Sportnieuws
maandag, 08 juli 2024 om 13:16
mannsverk
Sivert Mannsverk staat volgens BILD in de belangstelling van Borussia Mönchengladbach. De nummer veertien van de Bundesliga van afgelopen seizoen zou de middenvelder van Ajax willen huren met een optie tot koop.
De 22-jarige Mannsverk werd vorig seizoen op de laatste dag van de zomerse transfermarkt nog door Sven Mislintat weggeplukt bij Molde FK. Hij kende een dramatisch debuut tegen FC Twente, waarna hij in de rust gewisseld werd en ook lang uit de roulatie lag met een voetblessure. Eenmaal fit was hij voortdurend basisspeler, maar kon hij zijn stempel amper drukken.
Dit seizoen lijkt Mannsverk, afgaande op de eerste oefenwedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Francesco Farioli, ook een lastig seizoen tegemoet te gaan. In de basis van de met 0-1 verloren wedstrijd tegen PEC Zwolle stonden Branco van den Boomen, Jordan Henderson en Kenneth Taylor, terwijl Mannsverk het moest doen met een invalbeurt.
Mönchengladbach, dat volgens de Duitse krant 'zeer geïnteresseerd' is in de defensieve middenvelder, zou inzetten op een huurconstructie met een optie tot koop. De 1,85 meter lange Mannsverk ligt nog tot medio 2028 vast in de Johan Cruijff ArenA en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt.nl een waarde van 6 miljoen euro.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties