Duidelijkheid voor Heitinga: Ajax gaat voor andere hoofdtrainer aankomend seizoen

Duidelijkheid voor Heitinga: Ajax gaat voor andere hoofdtrainer aankomend seizoen

Lang was er onduidelijk of John Heitinga ook volgend jaar de hoofdtrainer in Amsterdam zou gaan zijn. Bronnen rondom de interim-trainer laten weten dat duidelijk is gemaakt aan Heitinga dat hij definitief geen hoofdtrainer van Ajax zal zijn na de zomerstop. De Amsterdamse club wil nog niet definitief afscheid nemen van de oud-verdediger en is naarstig op zoek naar een andere rol voor Heitinga.

Eén dezer dagen zal Ajax met een officieel statement naar buiten komen over hoe men de functie van hoofdtrainer voor het aankomende seizoen in wil gaan vullen. Duidelijk is wel dat Heitinga niet aan het roer zal staan van Ajax 1. Binnen de club beseft men dat de beginnend trainer voor de leeuwen is gegooid na het ontslag van Alfred Schreuder. Een definitief afscheid is dan ook nog niet direct gewenst.

In het programma Veronica Offside weet Wilfred Genee maandagavond te melden dat Ajax toch voor Peter Bosz gaat en een rol als assistent voor Heitinga is weggelegd. 'Nu schijnt toch Peter Bosz weer in beeld te zijn en dat hij assistent wordt', zegt de presentator in de voetbaltalkshow van RTL7. Wesley Sneijder snapt het als Heitinga die rol aanneemt, maar zou dat zelf nooit doen. 'John voelt zich daar wel goed. Misschien wil hij wel een stapje terug doen en ervaring opdoen als assistent. Het zou niet gek zijn. Ik zou het wel kunnen begrijpen. Maar ik zou het niet op kunnen brengen. Het is toch een degradatie', aldus de oud-Ajacied.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.
Lees meer over:
Sportnieuws Ajax

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties