Driessen reageert op uithaal Bergwijn: 'Steven, je bent geweldig'

Sportnieuws
zaterdag, 15 juni 2024 om 13:45
copyright proshots 25361825
Valentijn Driessen heeft in een item van Telesport gereageerd op kritiek van Steven Bergwijn. De Oranje-aanvaller liet in een video-item met de hiphop-mannen van Broederliefde weten dat hij een broertje dood heeft aan Driessen en zijn collega Mike Verweij. Driessens collega-presentator bij Telesport en Kick-Off wilde natuurlijk wel even weten of de columnist daar wakker van ligt...
'Vinden jullie jezelf vervelende journalisten?', legt Pim Sedee Driessen voor. Hij confronteert hem vervolgens met de uitlatingen van Bergwijn, die door Broederliefde gevraagd werd naar zijn minst favoriete vragenstellers. 'Valentijn, Mike.., hun allebei eigenlijk', reageerde de international. 'Altijd negatief enzo'.

Aanpassingsvermogen

Een schamper glimlachende Driessen wil zijn gedrag na deze opmerkingen best aanpassen. 'Ja. Nu wel. Steven je bent geweldig', klinkt het sarcastisch. Vervolgens wil de Telegraaf-man er nog wel even op inhaken, omdat hij erkent dat hij Bergwijn in Qatar (tijdens het WK, red.) flink bekritiseerd heeft vanwege zijn houding bij een van de persconferenties.

Verkeerde volgorde

Met terugwerkende kracht neemt Driessen het warempel nog een beetje op voor de aanvaller; persvoorlichter Bas Ticheler gaf na afloop van de bewuste persconferentie namelijk toe dat het verstandig was geweest als Bergwijn zijn verhaal als eerste had kunnen doen, en niet Davy Klaassen. Nu had Klaassen eigenlijk al alles gezegd wat er te zeggen viel, en kwam Bergwijn niet uit zijn woorden. Driessen kan zich redelijk in deze uitleg vinden, zijn kritiek op de futloze houding van de aanvaller ten spijt.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Zet 5 euro in en krijg 50 euro aan free bets! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties