Driessen en Verweij verwachten ruime uitslag tegen Roemenië: 'Appeltje eitje'

Sportnieuws
dinsdag, 02 juli 2024 om 12:30
copyright proshots 25600723
Valentijn Driessen en Mike Verweij verwachten dat Nederland moeiteloos doorkomt tegen Roemenië. Dat hebben de heren aangegeven in de Telegraaf-podcast Kick-Off. Ondanks de pijnlijke nederlaag tegen de Oostenrijkers vrezen zij dus niet voor een even moeizaam scenario tegen de groepswinnaars van poule E.
'Ik heb net 4-0 gezegd', opent Mike Verweij als het voorspellingenblokje aan bod komt. Driessen en gastheer Pim Sedee kunnen daar wel om lachen. 'Ik heb nou al vier keer 4-0 gehoord van Mike', countert eerstgenoemde. Driessen denkt zelf dat het 3-1 wordt in München. 'Appeltje eitje', klinkt het snel.

De ban gebroken

Verweij ziet Memphis Depay wel twee scoren, misschien mede nadat hij tegen Oostenrijk eindelijk de ban brak voor zichzelf. Gakpo en Simons maken volgens de Ajax-watcher ook een goede kans om op het scorebord terecht te komen.

De Ligt

In de podcast komen ook de transferperikelen rond Matthijs de Ligt aan bod. De Telegraaf-mannen nemen de podcast maandagavond laat op, en hebben dan net vernomen dat de verdediger minimaal vijftig miljoen moet kosten. De wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Roemenië zou dus zomaar eens het laatste optreden van De Ligt in de Allianz Arena kunnen zijn, oppert Sedee.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties