Djokovic barst in huilen uit bij huldiging in thuisland šŸŽ„

Djokovic barst in huilen uit bij huldiging in thuisland šŸŽ„

Novak Djokovic behaalde afgelopen zondag zijn 24e grandslamtitel. In de finale van de US Open werd Daniil Medvedev in drie sets verslagen. Na afloop eerde Djokovic zijn overleden vriend Kobe Bryant en bracht dat de nodige emoties met zich mee. Ook in eigen land hield 'The Joker' het niet droog bij de huldiging.

In Belgrado werd dinsdag de Servische basketbalploeg gehuldigd, nadat zij op het WK een zilveren medaille behaalden. Op het balkon van het Oude Paleis werden de basketballers door duizenden mensen toegejuicht. Het was voor Serviƫ een vreemd wereldkampioenschap. De prestaties waren uitmuntend, maar het kreeg ook een flinke tegenslag te verwerken. Speler Boris Simanic liep in het duel met Zuid-Sudan een nare blessure op en moest in het ziekenhuis een operatie ondergaan waarbij hij een nier verloor.

Tussen de hossende spelers op het balkon verscheen plots Novak Djokovic. De Serviƫr voelde zich vereerd dat hij tussen zijn idolen in werd gehuldigd. 'Er zijn zeldzame momenten waarop ik sprakeloos ben, en dit is er ƩƩn van. Dit is voor mij een kinderdroom die uitkomt. Ik sta hier met geweldige atleten met wie ik een goede band heb. Zoals velen van mijn generatie heb ik hier zelf gestaan om te genieten van successen van onze sportploegen, waaronder waterpolo en basketbal. Het is een grote eer voor mij om hier nu met hen te staan', laat een zeer emotionele Djokovic weten die zijn tranen niet in bedwang kon houden.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.
Lees meer over:
Sportnieuws Tennis nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties