'Club uit Saoedi-Arabië wil Van Dijk best betaalde verdediger van de wereld maken'

Sportnieuws
vrijdag, 14 juni 2024 om 11:30
virgil van dijk
Ook aankomende zomer zullen weer veel spelers de overstap gaan maken naar Saoedi-Arabië om hun voetbalgeluk daar te beproeven. Volgens het Spaanse MARCA kan Virgil van Dijk ook een lucratieve transfer naar de zandbak maken. Al-Nassr wil Van Dijk namelijk de best betaalde verdediger van de wereld maken, en er zou zelfs al contact zijn geweest tussen de club en het management van de speler.
Marca deelt het nieuws donderdagavond en spreekt van een 'marktbom' die door Al-Nassr wordt voorbereid. Bij een mogelijke overstap zou Van Dijk samen komen te spelen met Cristiano Ronaldo. De Portugese superster zou eerder al gebeld hebben met Casemiro en Nacho om zijn oud-ploeggenoten te overtuigen. Een vertegenwoordiger van Van Dijk heeft dinsdagavond gepraat met Al Nassr-directeur Guido Fienga.

Best betaalde speler 

De directeur zou zelfs al een contractaanbieding hebben neergelegd bij de aanvoerder van Liverpool. Mocht Van Dijk dat accepteren, dan zal hij de best betaalde verdediger van de wereld worden. Marca weet echter niet of de speler er zelf voor openstaat, want momenteel bereid Van Dijk zich met Oranje op het EK voor. Hij scoorde in beide oefenwedstrijden tegen Canada en IJsland en liet daarmee zien nog steeds in vorm te zijn.

Prima duo

Mocht Van Dijk de overstap maken, dan gaat hij waarschijnlijk een centrumduo vormen met Aymeric Laporte, die vorige zomer Manchester City achter zich liet om in de zandbak te gaan voetballen. Zo is Al-Nassr bezig om een zeer goed team bij elkaar te kopen, met als voornaamste doel dit keer geen tweede in de competitie te worden. Vorige zomer werden ook Marcelo Brozović en Otávio naar de zandbak gehaald.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Zet 5 euro in en krijg 50 euro aan free bets! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties