Bergwijn zorgt voor gefronste gezichten bij Oranje: 'Zo'n actie kan je het EK kosten'

Sportnieuws
maandag, 24 juni 2024 om 12:30
copyright proshots 25361825
Steven Bergwijn heeft zaterdag tijdens de training van het Nederlands elftal behoorlijk stevig doorgegaan op de enkel van Micky van de Ven. De verdediger was daar helemaal niet van gediend en ging de confrontatie aan met de aanvaller van Ajax, zo vertelt Noa Vahle bij Vandaag Inside Oranje.
De spelers die vrijdag niet of kortstondig in actie kwamen in het EK-duel met Frankrijk, werkten een normale training af. Vahle gaf aan dat het er behoorlijk fanatiek aan toeging. 'Zo ook Steven Bergwijn, die zich natuurlijk in de kijker probeert te spelen bij bondscoach Ronald Koeman. Dat deed hij zaterdagmiddag alleen niet helemaal op de juiste manier. Hij ging namelijk vol door op de enkel van Micky van de Ven.'
De verdediger was daar niet van gediend. 'Ik begrijp de reactie van Micky wel. Zo'n actie kan je het EK kosten. Steven Bergwijn heeft wel zijn excuses aangeboden,' aldus Vahle. De aanvaller van Ajax kwam tijdens de eerste twee groepsduels op het EK nog niet in actie. Van de Ven mocht alleen tegen Polen invallen, kort voor tijd.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties