Beelden van vloekende en tierende Hake gaan viraal in Engeland en doen fans van United verbazen

Sportnieuws
zaterdag, 29 juni 2024 om 11:30
copyright proshots 23931544
Achter de schermen bij Manchester United is Erik ten Hag druk bezig om zijn selectie voor het aankomende seizoen op het gewenste niveau te krijgen. Niet alleen op het veld is er een kwaliteitsinjectie nodig, maar ook binnen de trainersstaf gaat het één en ander veranderen. Zo moeten Ruud van Nistelrooij en René Hake de assistenten gaan worden van de Tukker.
Van Nistelrooij is voor alles en iedereen binnen Manchester een bekende. De oud-spits was één van de meest populaire spelers in zijn tijd bij 'The Red Devils' en zal met open armen ontvangen gaan worden op Old Trafford. De naam van Hake doet bij de meeste supporters geen belletje rinkelen. En dus werd het internet afgezocht naar beelden van de trainer van Go Ahead Eagles.
En die waren er uiteraard te vinden. De fanpagina UtdFaithfuls stuitte op de Videoland-serie van FC Utrecht: No Guts No Glory. In zijn tijd als trainer van de Domstedelingen ging Hake na afloop van het duel tussen FC Utrecht en ADO Den Haag volledig uit zijn dak tegen aanvaller Adrián Dalmau. De spits pakte twee snelle gele kaarten en dupeerde daarmee zijn ploeg.
Hake ging verbaal los tegen de Spanjaard en dat werd op de gevoelige plaat vastgelegt. 'Hey Dalmau! Heb je niets tegen de jongens te zeggen? In plaats van met je hoofd naar beneden te zitten. Je hebt de wedstrijd verkloot! Twee stomme gele kaarten!', foeterde Hake. Op de fanpagina van United vraagt men zich af of zo'n reactie van Hake tegenover een speler van United wel geaccepteerd zal worden. 'Onze aankomende nieuwe coach René Hake maakt zijn spelers volledig af. Ik weet niet zeker hoe de spelers van Manchester United hierop zouden reageren', luidt één van de commentaren.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties