Analist Van Basten wekt grote verbazing met opmerking over Oranje: 'Ik heb me niet voorbereid'

Sportnieuws
zondag, 16 juni 2024 om 18:00
copyright proshots 7281535
Op de tweede dag van het EK 2024 stond in de avond de wedstrijd tussen Italië en Albanië op het programma. Bij de NOS wordt er voorafgaand aan ieder duel vooruitgeblikt door een aantal vaste gasten. Marco van Basten en Leonne Stentler schoven zaterdagavond aan en eerstgenoemde wekte verbazing door te stellen dat hij zich niet heeft verdiept in de voorbereiding van het Nederlands elftal.
Voordat er werd gepraat over de eerste wedstrijd van Italië op het EK werd de vermoedelijke opstelling van het Nederlands elftal tegen Polen besproken. Stentler vindt de keuzes die bondscoach Ronald Koeman heeft gemaakt logisch. 'Maar dat heeft ook met Polen te maken. Die gaan Nederland waarschijnlijk niet heel hoog afjagen, dus het spel zal veer meer op de helft van Polen plaatsvinden. En dan heb je, denk ik, meer aan Xavi Simons als rechtsbuiten. Ik zie heus wel hoe goed Frimpong het heeft gedaan. Maar voor dit spel is Simons met Dumfries daarachter heel logisch', is Stentler van mening.
Van Basten haakt op de woorden van zijn collega in met een bijzondere opmerking. 'Ik moet zeggen dat ik me er niet heel erg op voorbereid heb. Ik vind wel dat ze in de afgelopen twee wedstrijden prima hebben gespeeld. Dus dat is op zich goed, en dat geeft plezier. En voor de rest sluit ik me bij Dionne.' Presentator Sjoerd van Ramshorst is verbaasd over het feit dat Van Basten zich niet heeft verdiept in Oranje. 'Op het Nederlands elftal niet?', vraagt Van Ramshorst aan Van Basten, die antwoordt met een simpele 'Nee'.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties