'Ajax opent gesprekken met vleugelspeler uit de Serie A'

Sportnieuws
dinsdag, 25 juni 2024 om 23:00
copyright proshots 25448159
Ajax heeft zijn zinnen gezet op Jonathan Ikoné, zo schrijft Fabrizio Romano dinsdagavond op X. De Fransman staat onder contract bij Fiorentina, maar als het aan de Amsterdammers ligt, is dat spoedig niet meer het geval.
De gesprekken over een eventuele transfer van Ikoné zijn volgens de transferexpert geopend door de Amsterdammers. Momenteel zou de clubleiding een eerste voorstel voorbereiden, waarna deze ingediend zal worden bij Fiorentina. Vermoedelijk hoort Ajax pas hierna in hoeverre het aantrekken van de linkspoot haalbaar zou zijn.
'Ajax ziet Ikoné als een kans', zo valt verder te lezen in het bericht van Romano. De viervoudig Frans international heeft jarenlange ervaring in de hoogste competitie van Frankrijk en Italië en was ook vorig seizoen nog meer dan eens basisspeler bij Fiorentina. In totaal staat de rechtsbuiten, die ook op de linkerflank uit de voeten kan, op 115 wedstrijden voor de club uit Florence. Eerder speelde hij al 150 duels met LOSC Lille.
Het is nog niet geheel duidelijk of Ajax inzet op een definitieve transfer of een huurdeal. Romano sluit niet uit dat het eerste voorstel van Ajax ingericht zal zijn op het Fiorentina en Ikoné doen verleiden tot een huurperiode, terwijl tegelijkertijd ook niet wordt uitgesloten dat de Amsterdammers uiteindelijk voor een definitieve transfer zullen gaan. 'Iets om de komende dagen in de gaten te houden' schrijft de journalist op zijn kanaal.
© Ajax Showtime

🚨⚪️🔴 EXCLUSIVE: Ajax open talks to sign Jonathan Ikoné from Fiorentina as initial proposal is being prepared. Ajax see Ikoné as opportunity and it could be initial loan bid for the French winger. One to watch in the next days.

Image
11.9K
Reply
Krijg 50 of 100x je inzet terug als Nederland wint van Oostenrijk! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties