'Ajax moet het proberen bij ontslagen Chelsea-manager: 'Hij kan toveren'

Sportnieuws
zaterdag, 27 mei 2023 om 9:38
potter
Wie er volgend jaar aan het roer staat bij Ajax is een heet hangijzer is de Nederlandse media. Bij Voetbalpraat van ESPN wordt een naam geopperd die nog nergens anders is genoemd. De Amsterdamse club zou een balletje op moeten werpen bij Graham Potter, die onlangs ontslagen werd door Chelsea.
Na maanden van speculeren is het nog steeds onduidelijk wie er aankomend jaar hoofdtrainer van Ajax is. John Heitinga is nu interim-trainer, maar overtuigt technisch directeur Sven Mislintat nog onvoldoende. Mark van Rijswijk, commentator bij ESPN, vraagt zich af of Graham Potter niet benaderd kan worden. Hij werd op 2 april ontslagen bij Chelsea. Van Rijswijk noemt hem 'logischer en realistischer' dan bijvoorbeeld Julian Nagelsmann, die ook genoemd wordt. 
'Als ik Ajax was, zou ik het proberen bij Graham Potter' vervolgt de commentator. 'Hij is goed genoeg. Potter was een toptrainer bij Brighton & Hove Albion en heeft het bij Chelsea niet gered. Financieel hoeft hij zich geen zorgen te maken, omdat hij na zijn ontslag 68 miljoen euro heeft meegekregen. Ik zou het helemaal geen onlogische poging vinden.' Mario Been vindt dat Potter 'kan toveren', een waarschijnlijke referentie naar naamgenoot en tovenaarsleerling Harry.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties