Ajax-Feyenoord niet live te zien op open kanaal ESPN1

Ajax-Feyenoord niet live te zien op open kanaal ESPN1

Zondag 19 maart is het eindelijk zover! De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord staat dan op het programma. Deze editie heeft nog meer lading dan het normaal gesproken heeft. Ajax kan bij een overwinning na een maandenlange achtervolging eindelijk de koppositie overnemen van de Rotterdammers. Echter zal het bij een nederlaag de titelaspiraties zo goed als zeker in rook op zien gaan.

Slechts twee maanden geleden stonden beide ploegen tegenover elkaar in de Rotterdamse Kuip. De topper viel toen qua niveau tegen en de 1-1 eindstand was een juiste afspiegeling van het vertoonde spelbeeld. Feyenoord is negen speelronden voor het einde van de competitie de grote favoriet voor het behalen van de landstitel. De voorsprong op Ajax bedraagt drie punten en het resterende programma spreekt overduidelijk in het voordeel van de Rotterdammers.

Waar kan je Ajax-Feyenoord live kijken?

De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA begint zondag 19 maart om 14.30u en staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie. Slecht nieuws voor de supporters van beide ploegen en voor iedere voetballiefhebber in Nederland. De wedstrijd wordt uitgezonden op kanaal 422 van ESPN2. Dit kanaal is alleen te bekijken met een abonnement van de betaalzender. Op het kanaal ESPN1, dat vrij toegankelijk is voor iedere tv-gebruiker, wordt de voorkeur gegeven aan de wedstrijd Excelsior-Cambuur.

Wint Ajax zondag de Klassieker. Dan krijg je bij een gokje op de Amsterdamse ploeg 1.75 keer je inzet terug!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties