Ajax de koker in voor loting Europa League: 'Die weten niet wat hen overkomt'

Sportnieuws
woensdag, 19 juni 2024 om 11:00
ajax
Ajax gaat woensdag de koker in voor de loting van de tweede voorronde van de Europa League. Bij het Schotse Kilmarnock FC hopen veel spelers dat ze tegen de Amsterdammers mogen spelen, zo blijkt uit een videofragment.
Het mediateam van Kilmarnock heeft verschillende spelers uit de selectie gevraagd tegen welke club zij het liefst willen spelen. 'Ajax natuurlijk', 'Zeker Ajax' en 'Ajax, die zullen niet weten wat hen overkomt' zijn enkele van de antwoorden van de voetballers. De Amsterdammers zijn duidelijk erg populair bij de Schotse club, waar ook Braga vaak wordt genoemd.

Mogelijke tegenstanders Ajax

Kilmarnock FC eindigde als vierde in de Schotse Premiership, waarmee ze zich plaatsten voor de voorronde van de Europa League. Woensdagmiddag om 12:00 uur vindt de loting plaats, waarbij de Schotten een mogelijke tegenstander van Ajax kunnen zijn. Verder kan de nieuwe Italiaanse coach Francesco Farioli stuiten op Maccabi Petah-Tikva, Pafos FC, Paksi, Panathinaikos, Silkeborg IF, Tobol Kustanai, Vojvodina Novi Sad of Wisla Krakau.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties