Ajax-banneling tekent een vijfjarig contract bij Girona

Sportnieuws
zaterdag, 06 juli 2024 om 13:30
copyright proshots 23945802
Gabriel Misehouy gaat zijn loopbaan vervolgen bij de Spaanse club Girona. De middenvelder heeft een contract voor vijf seizoenen getekend bij de verrassende nummer drie van La Liga van afgelopen seizoen.
Het vertrek van Misehouy bij Ajax stond al lange tijd vast, omdat hij en de club het niet eens konden worden over een nieuw contract. Als transfervrije speler had Misehouy de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere clubs, waaronder het Franse Lille. Uiteindelijk heeft hij besloten om bij Girona te tekenen, een club die al langer interesse in hem toonde.
'Het was een zwaar besluit, maar dat hoort erbij in het leven', schreef Misehouy vorige week op Instagram in een afscheidsbericht. 'Ik wil alle trainers, spelers en stafleden die een aandeel hebben gehad in mijn ontwikkeling als speler en als mens bedanken.' Misehouy heeft in totaal 44 wedstrijden gespeeld voor Jong Ajax.

🚨🔴⚪️ EXCL: Girona agree deal to sign former Ajax talent Gabriel Misehouy after he left the club as free agent. Verbal agreement in place and deal to be signed next week. 2005 born Dutch talent has rejected several bids including Lille to join Girona.

Image
12.3K
Reply

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties