ūüé• [VIDEO] Van der Gijp lacht Driessen keihard uit na Busquets-vergelijking: 'Kijk jij wel tv?'

Sportnieuws
dinsdag, 18 juni 2024 om 20:45
van der gijp
René van der Gijp was het maandagavond in 'Vandaag Inside Oranje' volledig oneens met Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf vergeleek Oranje-middenvelder Jerdy Schouten met Sergio Busquets. Van der Gijp begreep niets van deze vergelijking en vroeg zich hardop af of Driessen wel naar de wedstrijd van het Nederlands elftal had gekeken.
Toen Driessen samen met Noa Vahle in beeld verscheen, kon Van der Gijp niet anders dan reageren: 'Valentijn, jij begint nu Schouten met Busquets te vergelijken, maar kijk jij wel tv?' Driessen reageerde daarop dat Busquets niet veel meer voorstelt in de Amerikaanse competitie. 'Ja, die is nu 43.' Toch legde Driessen nog uit hoe hij tot zijn uitspraken over Schouten was gekomen: 'Ik geniet van dit Nederlands elftal, dan ben ik snel tevreden.'

Driessen bijzonder positief over Oranje

Na de overwinning van Oranje tegen Polen was Driessen bijzonder lovend over Schouten op het middenveld van het Nederlands elftal. 'Er waren ook enkele minpunten met Memphis Depay, Xavi Simons en regisseur Joey Veerman. De Volendammer was ongewoon slordig in zijn passing, terwijl zijn PSV-collega Schouten speelde als Busquets in zijn beste jaren,' aldus de journalist in De Telegraaf.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties